Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Reiki poate pune capăt dependențelor

Reiki poate pune capăt dependențelor

Dependența de droguri, în sensul mai larg al termenului, include și consumul de alcool și tutun. Apoi, există jocuri de noroc, cumpărături, jocuri pe calculator și multe alte dependențe – lista continuă. Dependenţele se referă la o stare de a fi înrobit, fizic și psihic, unui obicei sau practică care produce rezultate negative.

În stadiile incipiente ale dependenței este satisfăcută nevoia psihologică, în moduri nesănătoase. Consumarea drogurilor sau entuziasmul de a câștiga un jackpot ascund sentimentele triste sau stima de sine scăzută. Par soluţii foarte rapinde, dar, cu siguranță, pot provoca probleme pe termen lung.

Cum te poate ajuta Reiki?

Calitățile unice ale Reiki pot ajuta la scăderea și, în cele din urmă, la eliminarea dependențelor dăunătoare. Simbolul Sei He Ki vizează vindecarea mentală și emoțională. Aceste componente psihologice sunt sursa de bază a tuturor dependențelor. Deoarece Reiki merge întotdeauna la rădăcina unei probleme, aceste probleme trebuie să fie vindecate, pentru ca dependențele să se sfârșească. Orice persoană angajată într-o problemă de recuperare va mărturisi că obiceiul poate fi oprit, dar dacă persoana nu se ocupă de problemele subiacente care s-au manifestat într-o dependență, revenirea la dependență este foarte probabilă.

Un alt efect al dependențelor este vina și rușinea oamenilor, sentimente comuneşi des întâlnite. S-ar putea să ai probleme în familie sau de natură financiară. O mare parte a vindecării este necesară pentru a elibera vina și rușinea și pentru a construi stima de sine și dragostea de sine. Acceptarea iubitoare a practicantului Reiki poate deveni un refugiu sigur pentru persoana care se luptă cu o dependență. Abordarea este întotdeauna una de bunătate și compasiune, dar, de asemenea, de lipsă de judecată. Practicantul este un bun ascultător și acordă o atenție necondiționată pentru client.

Uneori, acest nivel de acceptare este o experiență complet nouă pentru client. Poate că nu a experimentat niciodată dragostea necondiționată a unui părinte sau nu au simțit niciodată apropierea persoanelor din viața lor. Uneori, persoanele cu dependență au avut o copilărie stabilă, dar anii petrecuți într-un stil de viață răzvrătit au creat sentimente atât de puternice de nemulţumire, încât au dus la aceste dependenţe. Tonul non-judiciar este un dar foarte necesar în viața lor.

Acţiunea energiei Reiki cuprinde tot ceea ce se aflăîn lupta cu nevoile de dependență. Persoanei în cauză îi este arătată o cale către vindecare și integritate. Pe măsură ce apare fiecare aspect al vindecării minții, trupului și spiritului, clientului i se dă speranță și sprijin. Dependența poate fi eliminată și viața poate fi din nou una frumoasă.

Trebuie să fim întotdeauna deschişi pentru a aduce energii vindecătoare oricui caută o viață mai bună.

Pentru şedinţe de Reiki şi terapii de vindecare, clase de yoga şi retrageri spirituale, te aşteptăm la Centrul Holistic Tummo Reiki din zona Floreasca. Mai multe detalii poti găsi pe www.scoalaiubirii.ro.