Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Reiki pentru anxietate

Reiki pentru anxietate

Cred că o mulțime de oameni vin la Reiki și întreabă dacă această terapie îi poate ajuta să scape de anxietate, o problemă din ce în ce mai comună în societatea de astăzi.

Ei bine, din experiența nostră, da, Reiki într-adevăr lucrează pentru a ajuta la reducerea anxietății și există trei moduri în care face acest lucru:

  • Prin atenție
  • Prin utilizarea principiilor Reiki
  • Prin meditația cu energia Reiki și apoi utilizarea ei

Ce este anxietatea?

Când ne îngrijorăm, ne gândim la viitor și la ceea ce s-ar putea întâmpla cu noi sau cu oamenii de care ne pasă. Ne imaginăm un viitor înfricoșător și nefericit care ne sperie.

Și, atât timp cât avem astfel de gânduri, vom răspunde acestei amenințări viitoare ca și când ar fi un fel de tigru fioros ce mârâie în fața noastră: intrăm într-o stare de panică, cu frecvență cardiacă crescută, tensiune arterială ridicată și altele asemenea. Pe termen lung, acest lucru dăunează sistemului nostru imunitar, iar în acest context la care adăugăm și circulația sângelui care va fi îndepărtată din zona digestivă vom ajunge să ne îmbolnăvim, fiind predispuși la infecții și tulburări digestive.

Toate acestea pentru că răspundem unui viitor imaginar.

Modul în care Reiki ne poate ajuta să eliminăm anxietatea?

Există două aspecte importante ale terapiei Reiki care lucrează împreună pentru a elimina anxietatea: atenția și principiile Reiki.

Principiile Reiki încep cu sintagma „astăzi”, prin care ne focalizăm pe momentul prezent și pe vigilență în orice activitate am fi implicați.  „Astăzi”putem fi bucuroși, plini de compasiune, putem ierta și putem fi recunoscători pentru toate binecuvântările din viața nostră. Prin simpla conștientizare a momentului prezent, veți realiza că nu există gânduri despre trecut sau viitor: veți îmbrățișa momentul prezent și atunci când faceți acest lucru veți uita de griji.

Energia Reiki şi anxietatea

Dar, dincolo de practica concentrării, precum și beneficiile pe care le avem atunci când introducem Principiile Reiki în viaţa de zi cu zi, mai există ceva ce se întâmplă, de asemenea. Pentru că, atunci când sunteți conectați la Reiki, când sunteți conștienți de asta și lucrați cu energia prin meditații zilnice și exerciții de energie, au loc schimbări majore.

Reiki, în sine – Reiki, energia – îi ajută pe oameni să se simtă mai calmi, mai senini, mai capabili să facă față situațiilor dificile și oamenilor. Terapia prin Reiki vă ajută să deveniți din nou în contact cu propria persoană. Acea parte din noi, echilibrată și centrată.

Ați descoperit deja Reiki?

Dacă ați descoperit deja terpaia prin Reiki, dar aveți încă gânduri care vă apasă și vă creează o stare de anxietate, puteți încerca acest  exercițiu de eliberare și de repetare a principiilor.

Astăzi nu te enerva.

Astăzi nu fi îngrijorat

Fii recunoscător azi.

Muncește din greu astăzi (practica spirituală).

Fii bun cu alții azi.

Exercițiile de eliberare vă permit să utilizați energia Reiki ca „purtător” pentru a dispersa orice griji acumulate și, de asemenea, vă ajută să setați un nou curs, astfel încât să răspundă diferit în viitor.

E timpul să învățați Reiki?

În cazul în care nu ați învățat încă Reiki și sunteți interesați să experimentați beneficiile Reiki, vă așteptăm la inițierile în Reiki care vor avea loc din martie la Tummo Reiki Holistic Center din zona Floreasca. Prima inițiere va fi pe 5 martie, intervalul orar 11-14, pentru care înscrierile se fac până pe data 1 martie pe adresa de email teiubesc@scoalaiubirii.ro sau la telefon 0757 026 574 și este necesară plata în avans. 

Veți descoperi cum atenția, principiile Reiki şi o rutină regulată de auto-tratamente prin Reiki pot face o diferenţă imensă pentru propria viață.