Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Puterea gândului în sistemul Tummo Reiki

Puterea gândului în sistemul Tummo Reiki

Gândul trece cu mult în viteza luminii. Pe când lumina se deplasează cu o viteză de 300.000 km/s, gândurilor nu le trebuie aproape nici un interval de timp pentru a călători. De exemplu, în cazul televiziunii, un solist care cântă la Paris poate fi auzit instantaneu la Bucureşti. Mintea umană poate fi asemănată cu un aparat de radio de emisie-recepţie.

O fiinţă umană evoluată emite cu putere în întreaga lume gânduri de armonie, pace, iubire, bucurie şi echilibru prin undele mentale specifice pe care le radiază. Acestea se manifestă ca forme de gând ce se răspândesc practic instantaneu în toate direcţiile şi pătrund, datorită fenomenului de rezonanţă în minţile persoanelor care au frecvenţele de vibraţie asemănătoare, provocându-le apoi gânduri similare. În cazul unui om egoist şi răutăcios a cărui minte este mai mereu plină de gânduri de invidie, gelozie, răzbunare şi ură, acesta va emite în jurul său gânduri discordante, chinuitoare, care vor intra fulgerător în mii de minţi ce vibrează atunci sau mai târziu la unison cu asemenea gânduri, provocând în cele din urmă gânduri asemănătoare cu cele recepţionate.

Să vedem acum care este mediul prin care circulă gândurile. Să pornim de la o analogie. Dacă aruncăm o piatră într-un bazin cu apă, vom constata că se vor produce nişte unde concentrice successive, pornind de la locul afectat. De asemenea, lumina unei banale lumânări produce unde luminoase cu vibraţii specifice care se propagă aproape instantaneu în toate direcţiile. Oarecum în acelaşi fel, când un gând bun sau rău este emis cu putere din mintea unei persone, el va da naştere unor vibraţii specifice în sfera sau lumea mentală, invizibilă, ce vor circula, provocând efecte aproape identice în toate direcţiile, sferic.

Prin urmare omul seamănă un gând şi culege o acţiune. El seamănă o acţiune şi culege un obicei. El seamănă un obicei şi culege un caracter. El seamănă un caracter şi culege un destin. Omul şi-a făurit şi îşi făureşte propriul său destin prin propriile sale gânduri şi acţiuni predominante. Acţionând inteligent, el poate să-şi modifice destinul prin gândire justă şi exersare susţinută, graţie rezonantei benefice cu energii subtile cosmice el poate deveni stăpânul destinului său.

Cunoscând concret care este situaţia sa, omul este liber să-şi aleagă un alt mod de acţiune pentru a-şi modifica destinul. După un anumit interval de timp el va deveni conştient de rapiditatea cu care destinul poate fi modificat în bine, care este direct proporţională cu intensitatea angrenării într-o acţiune adecvată. De exemplu, o fiinţă care fură obiecte din magazine dacă rămâne mai mult timp în preajma unei fiinţe desăvârşite spiritual, ea în timp va deveni o fiinţă înţeleaptă.

Repausul şi relaxarea

Putem învăţa cu uşurinţă să ne relaxăm profund şi să recuperăm rapid energia consumată, prin practica lui shavasana sau postura relaxării şi să ne ameliorăm astfel calitatea somnului, să ne reîncărcăm regulat corpul cu energie vitală. Prin acestă practică mentalul se linişteşte foarte mult, astfel că el devine, analogic vorbind, asemantor cu un post emiţător de unde şi energii, transmiţând vibraţii de linişte interioară şi de pace. Prin această practică noi putem cunoaşte odihna adevărată.

Somnul

E foarte important ca în primele faze ale practicii Tummo-Reiki să adormim la 22.00 sau cel târziu la 22.30, deoarece înainte de miezul nopţii poziţia cosmică a pământului oferă radiaţiile cele mai favorabile regenerării şi încărcării sistemului nervos. Acesta este recomandabil dacă avem afecţiuni pe care vrem să le vindecăm. Cele mai bune ore de somn şi odihnă complete sunt între orele 22.00-04.00. Somnul va fi mult mai profund, dacă înainte de a adormi vom realiza shavasana. Dacă în timpul nopţii ne trezim, e bine să realizăm shavasana şi ne putem gândi la o imagine mentală profund calmantă sau la o grădină cu flori.

Băuturile alcoolice, cafeaua şi tutunul

Pe cât posibil, e bine să renunţăm la a mai fuma şi să evităm consumul cafelei şi al băuturilor alcoolice. Tutunul, cafeaua şi alcoolul blochează canalele subtile prin care circulă finele energii macrocosmice şi distrug centrii subtili de forţă pe care sistemul Tummo-Reiki urmăreşte să-i energizeze. Abuzul conduce nu numai la o deteriorare a sănătăţii, dar şi la o diminunare a forţei mentale şi a vigorii.

Alimentaţia

Fiecare masă trebuie luată în cantitate moderată. Când mâncăm, vom fi cât mai conştienţi şi vom mesteca alimentele cât mai bine, astfel ca hrana să fie amestecată cu salivă pentru a fi absorbită şi asimilata cu uşurinţă de organism.

Consumul de carne trebuie, pe cât posibil, evitat sau redus, deoarece o alimentaţie excesiv de bogată în carne aduce foarte multe deşeuri şi toxine în organism şi pune serios la încercare organele digestive.

Timpul cel mai favoabil pentru practicarea sistemului Tummo-Reiki este dimineaţa devreme, chiar la răsăritul soarelui şi în prima jumătate a zilei când soarele urcă pe cer.

Unde practicați Tummo Reiki?

Vă aştept la cabinetul meu unde putem practica această tehnică. Materialele de mai sus sunt o serie din cele introductive. Şedinţa de Tummo este 70 lei/ 45 de minute. Pentru programări mă puteţi suna la 0723 36 70 72.