Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Provocarea de 10 zile: Exercițiu de eliberare prin Reiki

Provocarea de 10 zile: Exercițiu de eliberare prin Reiki

Îmi place modul în care principiile Reiki și efectele învățării Reiki se amestecă şi se unesc unul cu altul. Deci, dacă ați putea îngloba în cuvinte efectele Reiki asupra unei persoane, v-ar spune, probabil, că aceasta a fost, în mare parte, e liberată de furie și griji.

Principiile lui Mikao Usui sunt o parte importantă a sistemului original și ceva care poate deveni un schimb de energie. Acestea sunt cu adevărat fundamentul Reiki,  care ne ghideaza și, de asemenea, aduc multe schimbari in vietile noastre.

Și asta m-a făcut să mă gândesc dacă există o modalitate, folosind energia Reiki pentru a experimenta direct un principiu.

M-am gândit la un exercițiu  de eliberare.

Exercitarea Eliberării este un mod de a experimenta în mod direct efectele unui principiu în ceea ce privește fluxul de energie și oamenii care primesc accesul la acesta, efecte  foarte puternice.

Vă setez o provocare: efectuarea Exerciţiului de Eliberare în fiecare zi, timp de 10 zile.

Cum se realizează exercițiul de eliberare

Aș dori să sugerez să faceți următoarele lucruei, pentru câteva minute, de două ori pe zi, timp de zece zile: Stați cu ochii închiși și mâinile odihnindu-se în poală, cu palmele în sus. Vă veți elibera de energie prin mâini.

Etapa I

Stați confortabil, cu ochii închiși și mâinile odihnindu-se în poală, cu palmele în sus. Luați câteva respirații adânci și lungi până simțiți că ați devenit liniștiți și relaxați. Mintea se goleşte. Spuneți „Eu retrag acum toată furia mea”. Se lasă energia să fie eliberată prin palme până când fluxul de energie dispare. Acest lucru poate dura ceva timp, mai ales prima dată când încercați acest exercițiu.

Etapa II

Acum, spuneți „Eu retrag acum toate grijile mele”. Din nou, permiteți o rafală de energie să iasă prin mâini și să contine până când dispare. Din nou, acest lucru poate dura ceva timp, mai ales prima dată când încercați acest exercițiu.

Încercați această variantă

Îmi place foarte mult această variantă: încercați efectuarea exercițiului de eliberare în același timp cu respirația. Inspirați ușor, spuneți „Eu retrag acum toată furia mea” și apoi expiraţi, permițând furia să iasă prin răsuflare, prin palme. Respirați ușor și repetați.

Este timpul să realizați Provocarea mea, Exercițiul de Eliberare prin Reiki timp de 10 zile!

Aștept feedback-ul pentru a-mi spune cum ați făcut, cum a fost și cum vă simțiți acum.

Transmiteți acest exercițiu tuturor cunoștințelor!

Pentru orice sfaturi și pentru terapii de vindecare a minții și corpului vă aștept la Centrul Holistic Tummo Reiki din zona Floreasca!

Mai multe despre Reiki și inițieri găsiți pe Școala Iubirii.