Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Lumânare de masaj de la Alma Natural

Lumânare de masaj de la Alma Natural

Aş vrea să vă recomand o metodă extraordinară de aromoterapie şi relaxare pe care am descoperit-o de curând şi o folosesc la cabinet – Lumânarea de Masaj Relaxare şi Antistres de la Alma Natural.

Aceasta conţine toată magia unei lumânări de masaj, care se topeşte într-un elixir cald, subtil parfumat pentru a calma corpul şi spiritul.

Este o lumânare realizată din multiple uleiuri esenţiale, folosite din timpuri străvechi pentru a relaxa muşchii încordaţi şi articulaţiile şi pentru a calma suprafeţele iritate.

Rezultatul este o piele carifelata şi netedă, uleiurile rămân în piele şi se absorb în câteva ore, echilibrează energiile de la nivelul corpului şi relaxează profund.

Conţine unt de shea, ulei de cocos, unt de mango, ceară de soya, vitamina E uleioasă, ulei de migdale dulci, ulei esenţial de lavandă, de muscata de rozmarin şi de cimbru.

Ajută la ameliorarea durerilor de cap, insomniei, depresiei, anxietăţii şi durerilor musculare.

La începutul tratamentului aceasta se aprinde şi începe să se topească, ceară fiind folosită apoi la masaj. Mirosul este foarte plăcut şi relaxant. Este într-adevăr un produs de calitate, precum şi restul produselor de la Alma Natural, cosmetice naturale realizate în inima Transilvaniei la Târgu Mureş.

Lumânarea poate fi comandată şi pentru uz personal, o puteţi folosi şi că şi cremă de corp, hidratează foarte bine, deşi găsiţi în magazinul online şi produse realizate specific în acest sens. Preţul este de 55 lei, dar cantitatea este suficientă pentru o perioadă îndelungată pentru că nu trebuie să folosiţi foarte mult la o utilizare.