Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Importanța vizualizării şi a energiei Reiki

Importanța vizualizării şi a energiei Reiki

Vizualizarea este un instrument important, chiar și în viața de zi cu zi. Mulți oameni vizualizează circumstanțele pe care nu le doresc de fapt. Din păcate, atunci când vizualizăm ceva pe care nu-l dorim, avem mai multe șanse să facem acel lucru.

În primul rând, dacă vă vedeți vizualizând o situație pe care nu doriți să o întâmpinați, gândiți-vă să ștergeți imaginea sau videoclipul din minte și să o înlocuiți treptat cu situația și rezultatul dorit.

Când lucrăm cu vizualizarea este mai bine să pornim tehnica într-un loc liniștit. Nu vă puneți în situația înfricoșătoare și apoi încercați. În primul rând, trebuie să ne pregătim mintea să gândească pozitiv.

Pentru aceasta vom folosi un exercițiu:

Găsiți un loc în care să fie linişte, unde nu veți fi deranjați.

Simţiţi-vă ca acasă.

Respirați adânc.

Închideţi ochii. Simțiți-vă corpul relaxându-vă în scaun. Umerii se relaxează.

Permiteți minții voastre să se oprească, dacă v-au venit niște imagini, de exemplu, lista de activităţi pentru ziua respectivă, trebuie doar să le recunoașteți și să le lăsați să treacă. Nu sunt necesare în acest moment.

Conectați-vă la Reiki în modul preferat.

Simţiţi-vă energia care vă umple corpul.

Acum, începeți să vă imaginați firul până la situația la care vă veți concentra.

În acest stadiu începeți să treceți prin corp și verificați modul în care se simte fiecare parte a corpului. Puteți simți orice tensiune oriunde? Picioarele se simt bine conectate la pământ? Dacă simțiți orice tensiune sau îngrijorare care emit din orice parte a corpului, trimiteți Reiki în acea zonă a corpului.

Realizați vizualizarea fiecărui pas al secvenței care duce la evenimentul pe care doriți să vă concentrați.

Veți fi gata să lucrați la problema principală.

Ori de câte ori este posibil, păstraţi-vă câteva minute pentru a efectua acest exercițiu.

După această primă sesiune, dacă reuşiţi să ajungeţi la o vizualizare destul de ușoară, repetați exercițiul ori de câte ori este nevoie.

Nu vă faceți griji dacă este greu să vizualizați la început, acest lucru va deveni mai ușor cu practica. Odată ce vă simțiți încrezători în acest exercițiu, puteți să vă adaptați la zona în care aveți nevoie de mai multă încredere.

Dacă vă aflați într-o situație care vă sperie, gândiți-vă la Reiki care curge prin charkra coroană, pe umeri și pe brațe, adânc în coate și încheieturi. Gândiţi-vă la energia care curge prin spate, șolduri, pe picioare și adânc în genunchi și glezne. Nu este nevoie să închideți ochii și să începeți să faceți Reiki pentru a experimenta acest lucru. Dacă vă gândiți pur și simplu la Reiki și apoi vă îndreptaţi atenția către aceste părți ale corpului, Reiki vă va urmări intenția.

Pentru a experimenta beneficiile Reiki, mergeti la iniţierile în reki realizate de Şcoala Iubirii: www.scoalaiubirii.ro/reiki