Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Iată câteva simboluri non-Reiki!

Iată câteva simboluri non-Reiki!

Regula este că nu trebuie să fii „acordat“ la un simbol pentru ca simbolul să lucreze pentru tine atunci când are loc canalizarea de energie, ci orice simbol te va ajuta să concentrezi energia Reiki într-un mod distinct.

De obicei, încep exercitarea meditației făcând un cerc simplu, punând simbolul în aer deasupra ta şi desenând în jos acel simbol Reiki, pentru a te inunda, peste tine şi prin tine.

Să explorăm unele simboluri mai simple

În această săptămână aş dori să cunoști două simboluri, un triunghi şi un pătrat. Meditează la fiecare aproximativ 5 minute.

Iată ce trebuie să faci: odihnește-ți mâinile în poala cu palmele în sus, închide ochii şi ia câteva respiraţii adânci pentru a elibera orice tensiune. Apoi să imaginează-ți un triunghi perfect – unul echilateral, alb-negru, în aer, deasupra ta. Imaginează-ți că energia sau lumina inundă din simbolul de mai sus, în cascadă peste tine, care curge prin tine şi te scaldă în acea energie, te simţi fuzionând cu ea.

Alternativ, meditează în timp ce respiri, astfel încât pe inspirație trage în jos energia din cercul imaginat, lasă energia să curgă şi răspândește-o prin corpul tău, iar pe expirație lasă energia din tine să te inunde.

Observă cum se simte acea energie:

  • Unde o simţi cel mai mult?
  • Ce calitate are?
  • Ce părere ai de natura sa?
  • Ce face pentru tine?
  • Care este esenţa ei?

Acum repetă exerciţiul folosind un pătrat.

Du-te înapoi la „cerc“ şi adu-ţi aminte cum te-ai simţit.

Efectuează meditaţia de câteva ori și vei vedea diferențele.

Te aștept și la cursurile de Reiki de la centru holistic Tummo Reiki din zona Floreasca pentru a învăța cum să faci ca viața ta să fie din ce în ce mai frumoasă.

În cursul de Reiki vei învăţa:

Cum să-ți creezi simboluri personalizate pentru tine şi pentru persoanele pe care le tratezi.

Cum se utilizează simbolurile personalizate pentru a genera stări utile, cum ar fi creativitatea şi nemişcarea.

În plus, folosesc o metodă de respiraţie unică – Reiki pentru integrarea emoţională – pe care o poţi utiliza pentru a drena puterea de emoţii nefolositoare şi credinţe limitative. Dacă ești copleşit de emoţii puternice sau de către o credinţă negativă despre tine, poţi face acum ceva pentru a te ajuta.

Cursul Reiki de auto-studiu este potrivit pentru persoanele de la toate nivelurile de Reiki şi poţi începe imediat schimbarea necesară în viața ta. Prețul inițierii în Reiki și multe alte detalii găsiți aici.