Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Cum poți deveni mai intruitiv cu Reiki?

Cum poți deveni mai intuitiv cu Reiki?

S-ar putea să nu-ți dai seama încă de asta și probabil că nu ai prea multe dovezi, dar deja ești intuitiv, fără îndoială.

De exemplu, deja cunoști combinația potrivită a pozițiilor mâinilor pe care le folosești pentru fiecare persoană pe care o tratezi, știi deja unde sunt zonele cu probleme, indiferent dacă persoana se află în fața ta sau la 100 de km depărtare, știi exact ce este necesar.

Dar, în acest moment, este posibil să nu poți accesa acea informație intuitivă, intuiția care există deja. Mintea ta conștientă este așezată acolo ca o bucată mare, împiedicând accesul la ceea ce deja există.

Scoate-ți mintea din cale

A învăța să lucrezi cu intuiția înseamnă a învăța să îți scoți mintea conștientă din cale și să ai încredere în ceea ce ți se transmite, crezând ceea ce percepi.

Nu ar trebui să încerci să lucrezi intuitiv – nu va funcționa – trebuie să fii acolo cu energia, să fuzionezi cu ea și să o lași să se întâmple.

Acest articol are ca scop să te ajute să îți scoți mintea din cale, să fuzionezi cu energia, să elimini neîncrederea și să o lași să apară.

Cu ajutorul exercițiilor vei învăța să cultivi starea de spirit corectă pentru a atrage impresii intuitive, vei învăța să permiți mâinilor să se deplaseze cu energia astfel încât „magneții invizibili” să o tragă în locul potrivit pentru a trata problema. Vei învăța cum să utilizezii vizualizarea în moduri diferite pentru a accesa cunoștințe intuitive.

O stare familiară a minții

Acum, starea de spirit pe care trebuie să o cultivi pentru a permite o muncă intuitivă este, de asemenea, cea mai bună stare de spirit atunci când practici Reiki, atunci când acorzi îngrijiri prin terapie.

Prin urmare, aceste exerciții te vor ajuta să îți dezvolți abilitatea ca și canal și eficacitatea ca practicant.

Am descoperit că tratamentele Reiki bazate pe poziții intuitive ale mâinilor fac ceva cu adevărat special pentru destinatar, mai mult decât să ofere tratamente bazate pe poziții standard. Tratamentele intuitive par să permită energiei să penetreze mai profund, producând efecte mai relevante sau mai profunde.

Acest lucru are sens, deoarece direcționezi energia în combinația corectă de poziții. Deci, de la un tratament la altul cu aceeași persoană, vei folosi diferite combinații de poziții ale mâinilor, deoarece nevoile lor de energie se schimbă de la o sesiune la alta.

Chiar și tu poți deveni mai intuitiv!

Am învățat aceste metode intuitive cu mulți ani înainte, prin diferite cursuri de Reiki, iar aceste abordări par să funcționeze pentru toată lumea.

Cheia de a lucra intuitiv este de a nu încerca doar, ci de a fuziona cu energia și de a permite să se întâmple. Și cu cât vei ajunge mai mult într-o stare clară fuzionată, cu atât vor fi mai clare impresiile intuitive.

Vă recomandăm să participați la sesiunile noastre care au loc la Centrul Holistic Tummo Reiki din zona Floreasca. Dacă vrei și tu să practici Reiki te așteptăm la inițiere. Află ce spun cei care au primit-o deja și care sunt beneficiile.