Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Cum ajută Reiki la vindecarea relației cu partenerul?

Cum ajută Reiki la vindecarea relației cu partenerul?

Uneori, practicanții Reiki doresc să știe cum acționează Reiki în cazul vindecării relațiilor sau care este tehnică necesară pentru aceasta.

Din rezultatele obținute până în prezent, am descoperit că nu este vreo tehnică specială care ajută în relații, ci poziționarea clasică a mânilor deasupra corpului este suficientă.

Relațiile răspund la practica Reiki

O pacientă s-a întors acasă după prima sesiune de Reiki gradul I, în care am vorbit despre efectele practicii Reiki  și auto-practicare. A intrat în bucătărie unde a descoperit că soțul ei a lăsat arzătorul deschis. Din nou. Animalul de companie a iritat-o.

Dar de data aceasta, ea nu a reacționat ca de obicei. Primul său răspuns a fost compasiunea, gândindu-se cât de mult a lucrat, cât de obosit și de distras a trebuit să fie. Apoi a observat diferența pe care o simțea, echilibrul interior, permițându-i să răspundă în loc să reacționeze.

Mai multă dragoste prin Reiki

La câteva săptămâni de la ședința de Reiki gradul I, un alt pacient a mărturisit că soția sa este încântată de efectele acestor ședințe. Amândoi au observat că practica Reiki scoate la iveală cele mai bune lucruri din el și efectul nu este doar subtil.

Studenții Reiki care au povestit diferențele observate, au avut sentimentul de echilibru, au devenit  mai angrenați în prezent, mai conștienți de ei înșiși și de ceilalți, mai motivați și mai binevoitori. Ei au văzut legătura directă între modul în care se simt și evoluția relațiilor lor.

Poate Reiki să-mi vindece relația?

Începeți să practicați auto-tratamentul Reiki zilnic și veți vedea îmbunătățiri atât personal, cât și în relație. În mod obișnuit, nu este nevoie de mult timp să observați schimbări bruște, pozitive, dar trebuie să acordați o săptămână sau două.

Nu există standarde pentru inițierea în Reiki, deci luați-vă timpul și găsiți un profesor calificat și potrivit pentru a vă oferi inițierea și acordajul. Practica Reiki vă ajută să experimentați iubirea din inimă.

Pentru inițierea în Reiki, acordajul şi alte terapii de vindecare vă aşteptam la Centrul Holistic Tummo Reiki aflat în zona Floreasca.

Vrei să aflii mai multe despre chakre și cum funcționează? Vino cu noi în Retragerea în tăcere pe 16-18 iunie la YOUness Wellness Clinic. Prețul retreatului este de 599 RON și se poate achita în două tranșe, 50% până la data de 2 iunie și restul până pe 12 iunie. În cazul anulării rezervării după plata avansului sau sumei integrale, suma se restituie doar dacă fie participantul sau organizatorul găsește înlocuitor.

Daca veniți în tabără în cuplu veți primi o reducere specială de 200 lei, astfel încât să achitați 1000 lei amândoi. Tot ce trebuie să faceți este să menționați codul TUMMOREIKI atunci când faceți rezervarea.