Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
Are importanță dacă acordați atenție practicii Reiki?

Are importanță dacă acordați atenție practicii Reiki?

Este greu să vă imaginați cât de eficientă poate fi practica de auto-tratament Reiki chiar și atunci când nu acordați atenție, dar este adevărat. Suntem obișnuiți să muncim din greu pentru a obține rezultate bune, iar practica Reiki este diferită.

Practica Reiki are legătură cu mâinile, nu cu mintea. Asta înseamnă că puteţi practica Reiki în timp ce faceți altceva.

Ce se întâmplă dacă copilul are nevoie de sprijin într-o problemă cu care se confruntă? Puneți-i o mână pe el,  în timp ce vorbiți cu acesta.  Practica Reiki este eficientă indiferent de locul în care este acordată atenția.

O atenție relaxată adaugă beneficii

Dacă puteți să acordați atenție terapiei în timp ce o practicați, este desigur mult mai bine. Orice activitate la care participați în mod conștient este îmbunătățită. Iar când acordați atenție și observați beneficiile, sunteți mai motivați să practicați în mod consecvent, ceea ce vă oferă și mai mult entuziasm.

Dar asigurați-vă că acordați atenție practicii Reiki într-un mod relaxat. Nu vă concentrați, doar observați. Nu este nevoie să blocați gândurile sau lucrurile care se petrec în jurul vostru. Fiți confortabili și bucurați-vă de experiența trăită.

De ce nu acordați atenție practicii Reiki?

Dacă vă urmăriți cu nerăbdare practica Reiki pentru a vedea dacă se întâmplă ceva, puteți reconsidera. Încercați să vă amuzați de ceva plăcut – poate muzica – și observați diferența dintre modul în care tratați ședința de Reiki și efectele obținute.

Odată ce vă simțiți mai încrezători că se întâmplă ceva pozitiv, puteți să acordați atenție practicii Reiki și să vedeți dacă este mai confortabil să faceți acest lucru.

Aveți nevoie de ajutor pentru a vă distrage atenția?

Când am învățat prima dată să practic Reiki, am beneficiat de zeci de ani de experiență de meditație. Ca profesor de Reiki în ultimii am căut mereu modalități de a ajuta elevii să se simtă confortabil în practica lor și să profite mai mult de practica lor.

Pentru inițierea în Reiki, primirea acordajului și alte practici și terapii de vindecare și de relaxare, vă aștept la Centrul Holistic Tummo Reiki din zona Floreasca.

Vrei să aflii mai multe despre chakre și cum funcționează? Vino cu noi în Retragerea în tăcere pe 16-18 iunie la YOUness Wellness Clinic. Prețul retreatului este de 599 RON și se poate achita în două tranșe, 50% până la data de 2 iunie și restul până pe 12 iunie. În cazul anulării rezervării după plata avansului sau sumei integrale, suma se restituie doar dacă fie participantul sau organizatorul găsește înlocuitor.