Close
Str. Th. Buzoiu, nr. 15, ap. 4, sector 2, București
contact@tummoreiki.ro
5 pași esențiali atunci când faci un tratament Reiki

5 pași esențiali atunci când faci un tratament Reiki

În funcție de linia maeștrilor care predau inițierile, există diferite modalități de a începe un tratament Reiki, așa că astăzi o să vă prezentăm o parte dintre acestea.

S-ar putea să vă declanșeze o serie decidei, care să vă ajute să vă dezvoltați propriul mod de a începe tratamentul. Iată care sunt aceste etape:

Afirmare

Este normal pentru oamenii care fac Reiki să facă o consacrare înainte de a începe un tratament Reiki. Noi spunem aceeași consacrare ca și la începutul unei zile: „Doamne Dumnezeule îți cosacrez ție/ numele clientului, roadele acestui tratament”.

Prin această consacrare, atunci când veți efectua un tratament Reiki, veți face acest lucru într-un mod „neutru”, fără a aștepta un anumit rezultat, metaforic stând în picioare pentru a permite energiei să fie trasă de către destinatar unde aceasta trebuie să meargă. De aceea este important să setați intenția corectă.

Odată ce ați trecut prin acest proces din nou și din nou cu diferiți clienți, probabil nu este nevoie să tot amintiți acest lucru la începutul fiecărui tratament, pentru că deja ştiți care este intenţia ulterioară.

Conectare

Aici este locul în care ne concentrăm atenția asupra „conexiunii” noastre cu energia și vizualizăm cum energia curge în jos prin coroana lor.

Doar concentrându-văpe această vizualizare, veți intra într-o stare ideală pentru efectuarea unui tratament.

Construire

Acum ne îndreptăm atenția spre fiecare zonă de interes și vizualizăm cum lumina produce efectele naturale: oferă vitalitate, creativitate, încredere în sine, iubire, intuiție, luciditate și detașare.

Observăm cum energia începe să se construiască,  să se consolideze și să se intensifice.

Contopire

După v-ați concentrat pe „conexiunea” cu energia şi focalizarea Reiki în interior, acum ne îndreptăm atenția către beneficiar pe masa de tratament înainte de a ne imagina că noi fuzionăm cu ei, devenind una cu ei, confruntându-ne cu o stare de contopire.

Suntem neutri,  fără așteptări, un spectator necesar în procesul care va urma.

Curgere

Și, în sfârșit, vom permite energiei să curgă, trasă de către beneficiar în locurile cele mai potrivite pentru el cu această ocazie.

Noi ne-am stabilit un canal clar, o conductă cu curgere liberă, pas cu pas deoparte pentru a permite metaforic vorbind energia care urmează să fie trasă de către beneficiar și crearea unui „spațiu de vindecare”.

Noi urmăm fluxul de energie, ne odihnim mâinile în zonele care atrag cea mai multă energie și rămânem acolo atâta timp cât simțim un flux mai intens.

Cu toate că intuiția ne poate ghida în locurile în care este bine să ne concentrăm, această etapă este percepută mult mai bine la gradul al doilea. Cu toate acestea există cursanți chiar și la gradul întâi care simt deja că energia îi ghidează în locul în care pacientul are mai multă nevoie.

Simplu şi frumos

Acum aveți la dispozție o secvență pe care o puteți urma atunci când vreți să oferiți tratamentul altor persoane.

Este ca un dans minunat meditativ cu energia.

În cazul în care această secvență diferă de ceea ce faceți în prezent, puteți încerca să schimbați pentru a vedea diferențele.

Descoperă Reiki în profunzime

Pentru cei care doresc să aprofundeze Reiki, le punem acum la dispoziție sistemul nostru TUMMO REIKI, un sistem energetic, care combină toate elementele din Reiki, plus energia puternică Kundalini, pentru sporirea rezultatelor asupra chakrelor şi a energiei corpului. Pentru cei care sunt interesaţi de dezvoltarea spirituală, există un sistem complet prin care pot ajunge la îndeplinirea destinului. Pentru cei care îşi doresc să fie mai iubitori, mai deschişi şi mai conectaţi cu Dumnezeu, Adevărată Sursa, Universul, Creatorul, nivelurile de TUMMO REIKI sunt etapele preliminare ale unui sistem profund de dezvoltare personală şi spirituală.

Vă așteptăm la evenimentul pe care îl organizăm duminică, 5 martie, între 11.00-14.00 la Tummo Reiki Holistic Center.

Namaste!